Новини
9 Жовтня 2021
755

Balenciaga показав нову колекцію у вигляді епізоду “Сімпсонів”

Персонажі мультсеріалу дефілювали подіумом

Модний будинок Balenciaga створив спеціальний епізод мультсеріалу The Simpsons, щоб представити нову весняно-літню колекцію на Тижні моди в Парижі, пише Hypebae.

У 10-хвилинному випуску Гомер Сімпсон просить Balenciaga надіслати його дружині Мардж подарунок на день народження. У відповідь бренд відправляє плаття за €19 тис.

Одягнувши його кілька разів, Мардж шле наряд назад зі словами подяки. Зворушений її любов’ю до бренду, дизайнер Демна Гвасалія летить у Спрінгфілд і запрошує жителів міста на свій показ до Парижу.

Персонажі мультсеріалу — сім’я Сімпсонів, бармен Мо, шеф Віггам, Вейлон Смізерс та інші дефілюють подіумом в екстравагантному вбранні.

Крім показу епізоду “Сімпсонів” Balenciaga провів презентацію колекції на червоній килимовій доріжці з допомогою знаменитостей і друзів бренду — в ній серед інших взяли участь фотограф Юрген Теллер, актриса Ізабель Юппер, моделі Наомі Кемпбелл і Наталія Водянова. Сам Гвасалія постав у чорному костюмі — як і на недавньому показі Met Gala з Кім Кардашьян.

Торік Balenciaga стилізував рекламну зйомку під випуск новин — з моделями замість ведучих, а пізніше випустив футуристичну відеогру, в якій можна побачити нову колекцію. Нещодавно бренд також створив лінійку модного одягу для онлайн-гри Fortnite.

Тим часом італійський ритейлер Benetton, поряд з іншими модними брендами, розчарувався в Азії, заявивши про перенесення виробництва з регіону, оскільки через збої в ланцюжках постачання і зростання цін на логістику шити там стало невигідно.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram