Новини
1 Лютого 2021
1 078

Apple зніме серіал про крах компанії WeWork

В головних ролях — Джаред Лето та Енн Хетеуей

Новий проект для Apple TV+ розповість про крах американської компанії WeWork. Інформація з’явилася на офіційному сайті творців серіалу. Дату виходу картини на сервісі поки не анонсували, пише Bloomberg.

Шоу, яке буде називатися “WeCrashed”, засноване на подкасті Wondery з шести частин під назвою “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork” (“Ми впали: зліт і падіння WeWork”).

Проект зніматимуть Джон Рекуа та Гленн Фікарра. Співавторами та виконавчими продюсерами стануть Лі Айзенберг, відомий за серіалами “Маленька Америка” та “Офіс”, а також колишній глава Warner Bros. Дрю Кревелло.

Мова в серіалі піде про засновників компанії WeWork Адама та Ребекку Нейман. Адам Нейман був генеральним директором WeWork з моменту запуску компанії у 2010 році й до кінця 2019 року. Довгий час мережа коворкінг та офісів WeWork називали одним із найдорожчих і перспективних стартапів у світі.

2019 року компанія стала однією з найбільш обговорюваних завдяки тому, що їй вдалося збільшити свою оцінку майже до $50 млрд. Очікувалося, що вона стане публічною під час одного з найяскравіших IPO року.

Але в кінці 2019 року компанія потрапила в глибоку кризу. В результаті її збитки досягли такого рівня, що Нейману довелося піти у відставку. Окреме невдоволення інвесторів викликало сумнівну поведінку самого Адама Неймана — він описувався як фактор ризику в документах S-1, опублікованих перед IPO компанії.

Багато відзначали його незвичайний стиль управління компанією в стилі секти, претензії на візіонерство, угоди з власною компанією через іншу свою компанію, залучення в бізнес родичів. Не менш ексцентрично проявила себе дружина Неймана Ребекка. За деякими даними, вона звільнила кількох людей просто тому, що їй “не подобалася їхня енергія”.

Як писали раніше Investory News, вартість мережі коворкінгів WeWork впала з $47 до $2,9 млрд на фоні пандемії коронавірусу і безперервних проблем у компанії.

Нагадаємо, Apple відзвітувала про черговий квартал фінансового року: дохід за квартал склав $111,4 млрд, що на 21% більше проти аналогічного періоду минулого року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram