Новини
18 Травня 2020
1 109

Apple оголосила про відновлення роботи майже ста магазинів у світі

Також компанія вводить новий порядок їх роботи

Американська корпорація Apple заново відкрила близько 100 магазинів по всьому світу, закритих раніше через пандемію коронавірусу, йдеться на сайті компанії.

“На сьогодні майже 100 наших магазинів по всьому світу змогли знову відкрити свої двері для наших покупців”, — повідомила глава роздрібної мережі Apple Дейрдре О’Брайен (Deirdre O’Brien).

Згідно з новим порядком роботи, покупці повинні при вході надіти маску, яку вони можуть отримати від співробітників салонів у разі її відсутності. Також всім, хто прийшов вимірюватимуть температуру тіла. Клієнтів перевірять на наявність інших симптомів COVID-19.

У магазині одночасно зможуть перебувати стільки покупців, скільки потрібно продавцям для індивідуального обслуговування. Крім того, протягом робочого дня співробітники торгових точок корпорації зобов’язані проводити санітарну обробку приміщень.

Так, минулого тижня були відкриті всі магазини компанії в Німеччині. Також всі магазини Apple в Китаї, які були закриті під час епідемії, вже відновили роботу.

За даними ЗМІ, в США на майбутньому тижні відкриється 25 магазинів Apple в штатах Флорида, Каліфорнія, Вашингтон, Гаваї, Оклахома і Колорадо. У Канаді очікується відновлення роботи в 12 торгових точках, а в Італії — в 10. Станом на 17 травня по всьому світу для покупців відкрито 99 магазинів.

У США налічується близько 270 магазинів Apple. Їх число разом з торговими точками в інших країнах світу, за винятком Китаю, Тайваню та Гонконгу, досягає 458.

Як писали раніше Investory News, Apple має намір вже найближчим часом відмовитися від режиму віддаленої роботи й поетапно повернути співробітників в офіси, зокрема в штаб-квартиру Apple Park в Кремнієвій долині. Інші IT-гіганти не поспішають цього робити — Google і Facebook дозволили персоналу залишитися вдома до кінця року, а Twitter — хоч назавжди.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram