Новини
19 Жовтня 2022
845

Apple додасть до автомобілів Mercedes-Benz “просторове” звучання

Власникам машин потрібно буде купити передплату на Apple Music або обладнати автомобіль за $4,5 тисяч

У межах партнерства Apple, Mercedes-Benz та Universal Music Group впровадять в автомобілі німецького концерну “просторове аудіо” (Spatial Audio), повідомляє TechCrunch.

Функція з’явиться у машинах Mercedes-Maybach S-Class, Mercedes-Benz S-Class та електрокарах EQE.

“Просторове аудіо” Apple представила навесні 2021 року. Вона створює ефект кінематографічного об’ємного звуку — здається, що звук походить з усіх боків. Функція доступна за замовчуванням у всіх пристроях Apple із підтримкою Dolby Atmos.

Пізніше її розширили на пристрої з операційною системою Android. Функцію також можуть використовувати передплатники Apple Music.

Для отримання просторового аудіо власникам автомобілів Mercedes-Benz доведеться оформити передплату на Apple Music та обладнати автомобіль 3D і 4D аудіосистемою Burmester. Це коштуватиме $4,5 тис. і $6,7 тис. відповідно.

“Якість звуку неймовірно важлива для Apple Music. Ми раді співпраці з Mercedes — це зробить “просторове аудіо” доступним в автомобілях”, — заявив віцепрезидент Apple Music та Beats Олівер Шустер.

У межах угоди з Universal Music Group артисти в процесі запису зможуть затверджувати кінцеве звучання пісні та ставити на трек відмітку про те, що він схвалений для прослуховування автомобілів Mercedes-Benz.

Нагадаємо, Tesla впроваджує нову технологію “HELP”. Це новітня система цифрових, світлових та стільникових оповіщень про небезпеку для автомобілів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram