Соцмережі
27 Березня 2022
698

Андрій Миселюк: рф отримала другий фронт

РОСІЮ ПОЧИНАЮТЬ РВАТИ

Росія прогавила той момент, коли їй треба було закінчувати війну в Україні. Й домовлятися з Києвом, який постійно казав про необхідність якамога скоріше закінчувати бойові дії та підписувати мирний договір.

Замість цього Москва лише вдавала, що серйозно веде мирні переговори. А сама тим часом намагалася добитися серйозних успіхів на військових полях.

Перевести в Україні стрілки з війни на мир Москві можна і треба було протягом першого місяця війни.

З початком другого місяця ситуація для Кремля змінилась якісно. Бо відбулось найстрашніше для “мачо” Путіна — весь світ, а головне противники та ті країни, які мають претензії до Москви побачили СЛАБКІСТЬ російського колоса. Побачили те, що він на глиняних та кульгавих слабеньких ніжках.

Тепер Росію, яка намертво загрузла в Україні та на очах всього світу програє тут війну, будуть рвати.

Точніше вже рвуть. Бо Путіна багато хто ненавидить давно, але змушені були приховувати цю ненависть, поки той був у силі. Тепер всі побачили, що цар і голий, і слабкий. Зручний момент скористатися його слабкістю настав. Як співала група “Наутілус”, ” всё готово, чтобы рвать ткань”.

Піонером став Азербайджан. Який хоче закріпити свій успіх 2020 року у війні з Арменією за Нагорний Карабах. Міноборони цієї країни почало не просити, а ВИМАГАТИ від Москви забрати із зони конфлікту війська підконтрольної Москві Арменії. Баку у розмові з Москвою відкрито заявив претензії на весь Народний Карабах та ПОВЧАВ МОСКВУ, що як окремої адміністративної одиниці Нагорного Карабаху взагалі не існує і Кремль неправильно діє в цьому конфлікті.

Баку в своєму тиску на Москву виступає із сильних позицій — за ним Туреччина. Й турецькі “Байрактари” армії Азербайджану прямо на очах російських миротворців безкарно б’ють у Карабасі по позиціях армян.

Все це говорить про те, що почалось роздирання контрольованих Москвою територій. Як казав останній радянський генсек Михайло Горбачов, при якому і почався збройний конфлікт між Арменією та Азербайджаном за Карабах, “процес пішов”.

Далі — буде. І буде зі щвидкістю снігової кулі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram