Новини
17 Вересня 2019
1 432

Андрій Гордійчук більше не акціонер Сварог Вест Груп

Він мав 15% корпоративних прав групи компаній

Андрій Гордійчук вийшов зі складу акціонерів корпорації “Сварог Вест Груп”. Про це повідомляється на сайті компанії.

“Корпоративну суперечку вже вирішено мирним шляхом. Андрій Гордійчук більше не є акціонером групи компаній. На сьогодні немає розбіжностей між нинішніми й попередніми акціонерами”, — йдеться в повідомленні.

За даними компанії, Андрій Гордійчук був міноритарним акціонером з 15% корпоративних прав групи компаній “Сварог Вест Груп”.

Як відомо, 10 років поспіль, з 2007 р. до березня 2017 р. він обіймав посаду голови ради директорів корпорації. Далі вона була трансформована в колегіальний орган управління. І Гордійчук залишився акціонером корпорації.

Пізніше стало відомо, що 1 березня 2019 р. в суді міста Нікосія (Кіпр) відбулося засідання у справі про ліквідацію кіпрської компанії “Віта Дженера Лімітед”, яка є засновником підприємств корпорації “Сварог Вест Груп”. Однак, в компанії сказали, що інформація про судову справу на Кіпрі та про засідання 1 березня 2019 р. не відповідає дійсності.

Проте, від джерел на ринку виданню Latifundist стало відомо про те, що акціонер корпорації “Сварог Вест Груп” Андрій Гордійчук все ж відкликав позов.

Нагадаємо, у 2018 р. відтік кадрів серед керівників компаній по всьому світі досяг рекордного рівня – 17,5%. Це на 3% більше, ніж у минулому році, а також вище рівня, середнього для останнього десятиліття.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram