Новини
1 Березня 2019
977

Аналітичний ресурс CoinMetrics залучив $1,9 млн

Компанія надає прозору інформацію про ринок криптоактивів і мережевих даних

Аналітичний ресурс CoinMetrics, що спеціалізується на виявленні активності в мережах криптовалюти, 27 лютого залучив $1,9 млн інвестицій від холдингової компанії Fidelity Investments і двох венчурних компаній Highland Capital і Dragonfly Capital. Про це повідомляє CoinDesk із посиланням на офіційний прес-реліз.

Команда CoinMetrics після проведення раунду представила свій флагманський набір продуктів, що дозволяють інституціональним інвесторам отримувати кастомізовані аналітичні звіти. На думку голови CoinMetrics Ніка Картера (Nic Carter), інституціональні інвестори не бажають працювати з існуючими аналітичними сервісами, що не можуть розбивати масиви даних.

“Наприклад, ми хочемо створити “білий” список кріптобірж, щоб ринкова ціна тієї чи іншої криптовалюти ґрунтувалася на даних. Ми хочемо працювати з тими, хто заслуговує на довіру, а не з тими, хто займається торгівлею з так званого “відмивання грошей”, – зазначив Нік Картер.

Засновники проекту Coin Metrics Нік Картер і Олексій Нохрін з самого початку ставили за мету – побудувати сервіс аналітики криптогалузі. Сервіс почав працювати в середині 2017 року. Наразі компанія забезпечує прозорою інформацією щодо ринку криптоактивів і мережевих даних фінансові компанії, фонди, ЗМІ, дослідні центри, розробників додатків та інших учасників ринку. Завдяки цим даним гравцям криптоіндустрії легше розібратися, зрозуміти, оцінити і правильно використовувати активи, що створені на блокчейнах.

Наразі CoinMetrics є одним з найпопулярніших аналітичних сервісів,що оцінює активність в мережах криптовалют і підозрілі транзакції. Також, CoinMetrics має 12,5 тис. фоловерів у Twitter і пропонує безкоштовні інструменти.

Нагадаємо, експерти консалтингової компанії McKinsey вважають, що існує мало доказів, які підтверджують практичне використання блокчейна.

Також, раніше Investory News писали, що Нью-Йоркський стартап Send Friend за підсумками першого раунду фінансування залучив $1,7 млн від криптовалютної платформи Ripple.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram