Новини
12 Жовтня 2020
1 359

Американська Cprime придбала українську IT-компанію

Сума угоди не розголошується, але компанію оцінили у $5-8 мільйонів

Фото: DOU

Українська IT-компанія Archer Software (офіси в Дніпрі, Києві та Нью-Йорку) оголосила про угоду з американською компанією Cprime. Сума угоди не розголошується, але, за оцінками експертів, 100% компанії могли оцінити в $5-8 млн.

Ця угода, за словами керівництва компанії, дозволить отримати більше конкурентних переваг у роботі з міжнародними клієнтами.

Cprime — це американська консалтингова фірма, з 2014 р. входить до групи Alten Group з оборотом у €2,6 млрд ($3,07 млрд). Компанія спеціалізується, зокрема, на Agile — методі організації праці невеликих груп з ліберальним способом управління.

Archer Software — IT-компанія, що займається розробкою програмного забезпечення і наданням консалтингових послуг. Займається автоматизацією охорони здоров’я, автоіндустрії та фінансового сектора. З 2000 р. Archer Software створила понад 650 продуктів для понад 300 клієнтів.

Нагадаємо, Львівський IT кластер оголошує запуск нової ініціативи Lviv Tech Marketplace. Метою зазначеної ініціативи є просування IT-індустрії регіону і допомога малим та середнім IT-компаніям з виходом на глобальні ринки.

Як відомо, частка жінок IT-фахівців в Україні зростає: у 2017-2020 рр. вона збільшилась з 20% до 25%. Жінки все активніше приходять у цю галузь.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram