Новини
22 Листопада 2021
596

Amazon звинуватили в торгівлі наркотиками

Топменеджери індійської гілки Amazon зацікавили поліцію

Поліція індійського штату Мадхья-Прадеш звинуватила керівників Amazon India у передбачуваній контрабанді марихуани через торговий майданчик, повідомляє Reuters.

Поліція центрального індійського штату Мадх’я-Прадеш заарештувала двох чоловіків із 20 кг марихуани. Їх викрили у використанні сайту Amazon India для замовлення та подальшого відправлення наркотику під виглядом листя стевії (натурального підсолоджувача) до інших штатів країни.

Виконавчим директорам Amazon India були пред’явлені звинувачення відповідно до місцевого закону про обіг наркотиків через невідповідність у документах, які компанія надала поліції під час розгляду. При цьому кількість обвинувачених керівників поліція не уточнила.

За оцінками індійських правоохоронців через сайт онлайн-магазину Amazon було продано близько однієї тонни марихуани приблизно на $148 тис.

“Нам повідомили про цю проблему, і в цей час ми розуміємося на ній”, — заявили в Amazon. Компанія зазначила, що забороняє розміщувати та продавати на своїх майданчиках незаконні товари та вживає суворих заходів щодо продавців у разі порушення.

У той час, як в Індії наркотики стали для Amazon проблемою, в США інтернет-гігант вирішив приймати на роботу тих, хто вживає марихуану. Нестача водіїв для доставки товарів змусила компанію відмовитися від тестування претендентів на один із видів наркотиків.

Представники Amazon впевнені, що через обстеження на вживання раніше заборонених компанією речовин вони втрачали близько 30% працівників, а заява про скасування скринінгу на цей наркотик допоможе залучити на 400% більше відгуків на вакансії.

Як відомо, американська компанія Amazon дозволить директорам відділів вирішувати, як часто їх співробітники можуть приходити до офісу. Докладніше — за посиланням.

Нагадаємо, криптовалютний консультант Тор Константино розповів, як великі банки та страховики можуть виявитися в глибокій кризі і яку користь з імовірною криптовалютою децентралізації фінансових інструментів може отримати малий бізнес.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram