Новини
25 Вересня 2020
933

Amazon запустив власний хмарний ігровий сервіс Luna

Підписка на канал буде коштувати $5,99 на місяць

У четвер, 24 вересня, компанія Amazon презентувала власний хмарний ігровий сервіс Luna. Таким чином, вона пішла за іншими великими технологічними компаніями: в листопаді минулого року Google запустила власний хмарний ігровий сервіс Stadia, у вересні такий сервіс xCloud представила Microsoft. Власні хмарні ігрові сервіси є також у Sony, Nintendo, Apple, Nvidia.

Сервіси такого роду часто порівнюють з потоковим відеосервісом Netflix: передплатники можуть грати на хмарних серверах, без скачування гри на свої пристрої.

Luna буде доступний на ПК, Mac, ТВ-приставках Amazon Fire TV Stick, а також гаджетах на iOS. Поки що сервіс запущений в тестовому режимі, користувачі можуть отримати доступ до нього за запитом.

Підписка на канал Luna +, що надає доступ до більш ніж 50 ігор, зокрема Resident Evil 7, Control і Panzer Dragoon, буде коштувати $5,99 на місяць.

Amazon також анонсував запуск каналу Ubisoft, в якому будуть такі ігри, як Assassin’s Creed Valhalla і Far Cry 6. Одночасно із запуском сервісу компанія також презентувала власний геймпад за $50.

Нагадаємо, Єврокомісія має намір посилити контроль за найбільшими світовими цифровими компаніями, серед яких Amazon, Apple, Facebook і Google.

Також Amazon отримав дозвіл Федерального управління цивільної авіації США (FAA) використовувати безпілотники для доставки посилок клієнтам. Компанії вдалося переконати уряд, що вони готові працювати в жорстко регульованій сфері авіаперевезень.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram