Новини
10 Січня 2022
765

“Альфа-Банк” і monobank почали видавати пластикові картки “єПідтримки”

Їх можна буде отримати “Новою Поштою”

Цього тижня два банки розпочинають видачу фізичних карток “єПідтримка”, повідомляють пресслужба “Альфа-Банку” та співзасновник проєкту monobank Олег Гороховський на своїй сторінці у Telegram.

Клієнти monobank, які оформили картку “єПідтримка”, можуть замовити пластикову картку до неї з доставкою на обране відділення Нової Пошти. Для цього потрібно в останній версії додатку зайти у свою картку “єПідтримка”, висунути картку свайпом вліво і там в меню обрати “Випустити пластикову картку”.

Випуск картки безплатний, необхідно сплатити тільки тариф за доставку картки Новою Поштою — 50 грн.

Оформити фізичну картку в “Альфа-Банку” можна відсьогодні, 10 січня. Таку карту видаватимуть новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки. Для цього необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення банку.

Ті клієнти, які вже мають цифрову картку, можуть отримати пластикову картку на початку лютого. Як і в monobank, їх можна буде отримати “Новою Поштою”, або безпосередньо у відділенні.

Нагадаємо, станом на кінець грудня українці подали заявок на отримання 1 тис. грн у межах програми “єПідтримка” на 4,5 млрд грн.

Згідно з повідомленням міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, наразі українці найбільше витрачають кошти “єПідтримки” на кіно, книги та театри.

Раніше Investory News підготували необхідну інформацію, як отримати тисячу за вакцинацію та куди її можна витратити. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram