Новини
7 Травня 2021
792

Акселератор із Кремнієвої долини Founder Institute набирає стартапи з України

Компанії повинні віддати частку обсягом 4% у проєкті в обмін на участь у програмі

Американський стартап-акселератор Founder Institute, який працює зі стартапами на початковій стадії (pre-seed), запускає український підрозділ і починає набір українських команд, йдеться на офіційному сайті. Поки що локальна команда працює онлайн, але з часом планують відкрити офіс.

Участь у програмі Founder Institute — платна. Тим командам, які зареєструють заявки до 27 червня 2021 року запропонують навчання за $299, тим, хто зареєструється після — $399. Згідно з інформацією AIN.UA, цю суму стартапу можуть повернути протягом перших тижнів програми. Також стартапи повинні віддати частку в проєкті (4%) в обмін на участь у програмі (після проходження 2/3 навчання).

Брати участь у програмі буде 25 команд з України, які відберуть з усіх заявок. Основним критерієм для відбору стане оцінка Entrepreneur DNA Assessment: після заповнення заявки пройти таку оцінку запропонують всім претендентам.

Заявки прийматимуть до 22 серпня 2021 року.

Командам, які стануть учасниками програми, запропонують навчання теоретичним та практичним знанням, які вони будуть застосовувати до власної бізнес-ідеї. Крім того, учасникам програми пропонують:

• щотижневі семінари (зараз проводяться в онлайні) про те, як перетворити ідею в компанію, що працює;

• виконання завдань для практичного застосування знань, під контролем менторів та команди українського підрозділу;

• пряме спілкування з близько 100 менторами під час спеціальних сесій office hours;

• допомога при реєстрації компанії, отриманні дозволів і ліцензій;

• допомога в налагодженні ділових відносин з тими партнерами, які потрібні для втілення бізнес-ідеї стартапу тощо.

Довідково. Founder Institute — відомий pre-seed акселератор, який представлений більш ніж у 200 містах, зі штаб-квартирою в Кремнієвій долині. Він пропонує молодим стартапам підтримку бізнес-експертів в обмін на частку в компанії.

Як писали раніше Investory News, українські співзасновники стартапів Flawless App та Reface опинилися в престижному рейтингу журналу Forbes “30 Under 30” (“30 до 30”) Europe у різних категоріях рейтингу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram