Новини
18 Серпня 2020
1 060

Акції Tesla досягли нового максимуму

За версією Bloomberg Ілон Маск зайняв четвертий рядок у рейтингу найбагатших людей світу

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск піднявся на четвертий рядок рейтингу 500 найбагатших людей світу за версією Bloomberg, його статок оцінюється в $84,8 млрд, пише агенція.

Це сталося після того, як у понеділок, 17 серпня, акції Tesla на торгах виросли на 11,20% та оновили рекорд вартості, досягнувши позначки $1 835,64. Капітал Маска збільшився на $7,8 млрд.

У липні Ілон Маск уперше увійшов у ТОП-10 найбагатших людей світу за версією Forbes, зайнявши восьмий рядок зі статком $68,5 млрд. Під час пандемії акції Tesla злетіли в 3,2 раза, а статок Маска зріс на 40%.

Гендиректор групи компаній Louis Vuitton Moet Hennessy Бернар Арно зайняв п’ятий рядок рейтингу зі статком $84,6 млрд.

Найбагатшими людьми світу за версією Bloomberg є засновник Amazon Джефф Безос — $188 млрд, співзасновник Microsoft Білл Гейтс — $121 млрд і співзасновник Facebook Марк Цукерберг — $99 млрд.

Нагадаємо, після експедиції на Міжнародну космічну станцію (МКС) на Землю повернулися астронавти NASA Боб Бенкен і Даг Харлі, які першими в історії вирушили в космос на кораблі SpaceX. Фінальна стадія випробування повинна показати, що корабель може безпечно доставляти людей в космос і назад.

Раніше Investory News писали, що Tesla подав до суду на компанію Rivian Automotive, звинувативши її у викраденні розробок. Не менш чотирьох  колишніх фахівців мали надзвичайно цінну конфіденційну інформацію перед переходом у Rivian.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram