Новини
17 Вересня 2019
963

AB InBev планує в ході IPO залучити до $4,85 мільярда

Компанія має намір продати 1,26 мільярда акцій за ціною від $3,45 до $3,83 за папір

Найбільша у світі пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev SA (AB InBev) відновила первинне публічне розміщення на Гонконгській фондовій біржі свого азійського підрозділу Budweiser Brewing Company APAC Ltd. і збирається зібрати до 37,9 млрд гонконгських доларів ($4,85 млрд), що приблизно вдвічі менше в порівнянні з раніше поставленою метою, пише видання Bloomberg з посиланням на перевірені джерела.

Близько 1,26 млрд акцій пивоварної компанії Budweiser APAC Ltd. будуть продані за ціною від 27 до 30 гонконгських доларів (від $3,45 до $3,83), повідомляють джерела.

У липні компанія відклала операцію з розміщення акцій, в ході якої прагнула залучити $9,8 млрд, і погодилася продати свій австралійський бізнес Asahi Group Holdings Ltd. за $11,3 млрд.

За даними, зібраними Bloomberg, IPO пивоварної компанії стане другим за величиною у світі в цьому році, поступаючись в травні продажу Uber Technologies Inc. в США на $8,1 млрд.

Представники AB InBev від коментарів відмовилися.

Нагадаємо, днями AB InBev заявила про вихід на IPO з капіталізацією у $184 млрд. Однак, та той час у проспекті розміщення не уточнювалась кількість виставлених на продаж акцій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram