Новини
13 Січня 2022
987

7 компаній світу, які платять найбільші зарплати

До кращих потрапили переважно американські компанії

Платформа levels.fyi, яка збирає статистику щодо заробітних плат, щоб допомогти кандидатам отримати максимальні офери, опублікувала звіт за 2021 рік. У ньому зібрані компанії, які платили своїм розробникам різного рівня підготовки найбільше грошей минулого року.

levels.fyi зібрала дані про більш ніж 100 тис. зарплат у більш ніж 1,5 тис. містах світу. Команда платформи також враховувала бонуси, опціони та інші виплати, про які повідомляли користувачі levels.fyi.

Переважно в топ потрапили американські компанії, але є роботодавці й з Китаю.

До списку увійшли Roblox, Stripe, Robinhood, Netflix та інші. Деякі компанії не включили до переліку через брак даних.

В залежності від стажу розробника, найкращі 7 роботодавців платять від $207 тис. до $1,2 млн на рік. Для порівняння зарплатня для США у $200 тис. та більше на рік вважається високою.

Також levels.fyi назвала регіони, де платять найбільше. Варто враховувати, що в них, зазвичай, дорожче життя загалом, але віддалений формат роботи дозволяє нівелювати цей недолік.

Окрім США, високі зарплати розробникам пропонують у Швейцарії, Ізраїлі, Австралії та інших. Переважають країни Західної Європи. Найчастіше мова йде про столиці — саме там платять найбільше.

Тим часом американський сервіс Glassdoor оновив свій щорічний рейтинг Best place for work 2022.

Як писали раніше Investory News, Apple своїм талановитим співробітникам видала бонуси у вигляді акцій, щоб запобігти витоку найкращих фахівців до конкурентної компанії Meta. Їхній обсяг варіюється в діапазоні від $50 тис. до $180 тис.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram