Новини
1 Вересня 2021
748

60% українців мріють, щоб їхні діти мали власний бізнес

Найактуальнішою наразі вважається IT-сфера

Дослідницька компанія Gradus Research провела дослідження щодо того, яким наші співгромадяни бачать майбутнє своїх дітей та яку роль відіграють діти в житті дорослих, повідомляє Marketing Media Review.

Зазначається, що українці є діто-центричною нацією, тому для багатьох сім’я виступає найбільшою цінністю, а діти в сім’ї є її центром.

Основними атрибутами успіху більшість респондентів вважають гарно оплачувану роботу, наявність дітей та можливість подорожувати. Діти, як сенс життя, стають вагомим мотиватором для досягнень та звершень зі сторони дорослих.

У Gradus Research запитали, про яку роботу для дітей мріють дорослі. Більшість опитаних — 60% — бажають, щоб їхні діти мали власний бізнес, тим самим підтверджуючи підприємницькі настрої населення України. Про роботу за наймом для своїх дітей мріє лише 3% опитаних респондентів.

“Бажана професія для своїх дітей показує загальні тренди ринку праці. Більшість батьків мріють, що їхні діти знайдуть себе в царині ІТ (17%). 11% опитаних вважає, що це — особистий вибір дитини”, — йдеться у дослідженні.

Раніше Investory News писали, що 78% молоді не хочуть працювати за спеціальністю. При цьому більшість батьків бачать своїх дітей у високооплачуваній IT-сфері.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram