Новини
25 Липня 2021
1 244

3D-кіт на вулицях Токіо: Майбутнє цифрової реклами

На одному з японських білбордів з’явився гігантський пухнастий мешканець

Залізнична станція Сіндзюку в токійському районі Сібуя занесена до Книги рекордів Гіннесса як найбільш завантажений у світі об’єкт такого роду. Щодня вона обслуговує понад 3,5 млн осіб, і майже ні у кого немає часу озирнутися: всі поспішають у справах.

Нова ініціатива власника одного з будинків на прилеглій площі, Cross Space, покликана виправити це упущення.

Фахівці компаній MicroAd Digital Signage і Yunika Vision створили інтерактивну рекламу нового типу: на зігнутому LEG-екрані площею 154,7 м² час від часу з’являється величезний триколірний 3D-кіт (хоча з огляду на те, що трибарвними зазвичай бувають кішки, можливо, й кішка).

Звір виконаний максимально реалістично, і якби не його розміри — від справжнього його не відрізнити. Він дрімає, позіхає, нявкає і навіть може “впасти” донизу, але потім повертається на своє місце.

Кібер-тварина “прокидається” о 7 ранку і “засинає” о першій годині ночі.

До 12 липня кіт “працює” в тестовому режимі: інновація покликана продемонструвати майбутнє можливостей цифрової реклами. Пробні запуски були проведені 25 червня та 1 липня, відразу ж викликавши захоплення людей у всьому світі.

Схожі білборди з іншими сюжетами можна побачити в Південній Кореї та в Китаї, але саме Японія славиться своєю безмежною любов’ю до котів. Тут чотириногі вихованці працюють доглядачами на станції, і тут була випущена перша у світі “карта для кішок”: панорами зняті на висоті їх невеликого зросту.

В Японії є ще одна цікава ініціатива. Для того, щоб відродити сільські райони та підвищити чисельність населення, влада організовує різні програми із залучення жителів до порожніх будинків. У деяких містах і селах можна отримати безплатне житло та субсидії на ремонт.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram