Драйв
9 Лютого 2019
1 414

10 ідей подарунків для нього і для неї в День закоханих

Investory News підібрали цікаві ідеї для нетривіального подарунка 

Політ на повітряній кулі в Каппадокії

Атмосферна Каппадокія – ідеальний варіант для швидкої, але дуже захоплюючої подорожі. Невеликий регіон в Туреччині буде цікавий не тільки заворожуючими видами, але й тим, що саме тут усі красоти можна оглянути під час прогулянки на різнобарвній повітряній кулі над кам’янистою, розкішною природою.

Ціна подарунку $300-1000.

 

Вихідні у СПА

Ще один романтичний спосіб провести День святого Валентина, який не потребує вирушати далеко за межі України. Адже в нашій країні є багато чудових заміських комплексів, де в розкішній атмосфері природи, можна відчути повне розслаблення. Наприклад, можна відправитися до Львівської області в Edem Resort Medical Spa, або до Полтавської області в Verholy Relax Park. Такий відпочинок навряд чи залишить байдужими любителів затишного відпочинку і свіжого повітря. А можна далеко не їхати і провести вихідні в одному з безлічі СПА-центрів Київської області.

Ціна подарунку  від $500.

 

Винні набори

Гарний подарунок для справжнього гурману алкогольних напоїв. Стильний винний набір з пляшкою колекційного вина і набором відповідних до нього келихів ніколи не будуть зайвими. Тут головне не помилитися з вибором пляшки і розбиратися в перевагах свого партнера.

Ціна подарунку – від $100.

 

Декантер

Яке колекційне вино без декантера? До речі, декантери розрізняються: є графини для молодого і для зрілого вина, сучасні або класичні. Останні виробляються з кришталю, а сучасні – кольорового скла. Вибір залежить від смаку і переваг. Кожен гарний по-своєму.

Ціна подарунку – від $50.

Особистий парфум

Актуально і для нього, і для неї. Виробники нішевих ароматів часто пропонують унікальну послугу – можливість створити особистий парфум. Чому б не подарувати таку можливість своїй половинці і разом створити ваш унікальний аромат?

Ціна подарунку – $600.

 

Сорочка або запонки з ініціалами

Якісна і ексклюзивна сорочка, пошита на замовлення з ініціалами коханого чоловіка, йому обов’язково сподобається. Запонки теж просто ідеально підходять. Але якщо чоловік не носить цей аксесуар, то краще зупинитися на сорочці. Вона завжди актуальна.

Ціна подарунку – від $300.

 

Ювелірна прикраса з ініціалами

Актуально і для нього, і для неї. Чому б не подарувати своїй половинці особливі кулон або кільце з вашими спільними ініціалами, зашифрованою датою весілля, або іншим важливим символом.

Ціна подарунку – від $200.

 

Антикваріат

Цей варіант подарунка підійде для справжніх цінителів і колекціонерів. Варіантів антикваріату безліч – від раритетних книг, колекційних глобусів, годинників до рідкісних марок, монет, тощо. Головне – знати уподобання.

Ціна подарунку – від $200.

Акустика

Хто ж не любить слухати улюблену музику в якісному звучанні? В цьому випадку теж потрібно відштовхуватись від вподобань другої половинки, адже колонки бувають у різноманітному виконанні: від стильних сучасних девайсів до ретропрогравачів.

Ціна подарунку – від $150.


Смарт-годинник

Ідеальний подарунок для ділової людини. Особливо у наш прогресивний час, коли смарт-годинники виглядають так само стильно, як і звичайні.

Ціна подарунку – від $200.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram